abrikosu kauliuku aliejus
Produkto kodas: AA01. Kategorijų: . Žymų: , .

Abrikosų kauliukų aliejus

Ekologiškas, 100% natūralus, pirmo šalto spaudimo, nerafinuotas aliejus.

Pakuotės dydis:

100 ml50 ml

6.50€11.80€

Išvalyti pasirinkimą

Biologinis pavadinimas: Prunus armeniaca;
Kilmės šalis: Turkija
Spalva: Gelsvai oranžinė
Išgavimo būdas: pirmas spaudimas šaltuoju būdu;
Panaudota augalo dalis: branduoliai, esantys abrikosų kauliukuose.
Porų kimšimo reitingas (0-5): 2 – santykinai mažas.
Geriausias iki: 05/2017

Odai

  • Atgaivina, regeneruoja odą.
  • Kovoja su ankstyvaisiais senėjimo požymiais ir juos nutolina
  • Suminkština sausą odą, pagerina jos tonusą
  • stiprina hidrolipidinę plėvelę, apsaugodamas odą nuo išsausėjimo;
  • mažina raukšleles aplink akis.
  • pavargusi, papilkėjusi oda
  • vystanti, brandi veido, kaklo, rankų oda
  • praradusi tonusą oda
  • Masažams
    * Masažiniam aliejui (bazinis aliejus)
  • Kosmetikos gamybai:
    * kremams (paakių, veido, rankų, kūno);
    * makiažo valikliams;
    * anti-senėjimo priemonėse;
    * aliejuose po deginimosi saulėje.

Praktikoje

  • Masažams – gryną arba sumaišytą su kitais augaliniais ir eteriniais aliejais.
  • Emulsijose , kremuose – aliejaus fazėje.
    Deginimuisi: Morkų sėklų eterinis aliejus.
    Naudoti vietoj dieninio arba naktinio kremo:
    * mišriai, normaliai odai – jojobos, kanapių, lazdynų riešutų augaliniai aliejai.
    * labai sausai odai – taukmedžių arba kakavos sviestas, kviečių gemalų aliejus.
    * maitinančio, brandžiai, sausai odai – erškėtrožių sėklų aliejus, vaistinių agurklių aliejus.

Informacija yra pažintinio pobūdžio. Dėl gydomųjų savybių reikia pasikonsultuoti su specialistais.