vitaminas E
Produkto kodas: KI15/5. Kategorijų: , . Žymų: , , .

Vitaminas E (augalinis)

Vitaminas E – antioksidantas, prailginantis aliejų, neatsparių oksidacijai, galiojimo laiką  ir aktyvusis komponentas, galintis sulėtinti odos senėjimą ir apsaugoti nuo šalutinio UV spindulių poveikio ir mažinti uždegiminių odos ligų riziką. 

Pakuotės dydis:

5 ml

5.80€

Neturime

INCI:Tocopherols (mixed), Helianthus annuus seed oil
Gamintojo šalis: Prancūzija.
Funkcija:Antioksidantas: prailgina aliejų galiojimo laiką ir saugo odą nuo neigiamo UV spindulų poveikio.
Kokybė: 100% augalinės kilmės
Laikymo sąlygos: Sausoje, vėsioje, tamsioje vietoje.
Galiojimo laikas: 12/2016.

Antioksidantas

Prailgina aliejų ir sviestų galiojimo laiką.

Atitolina senėjimą

Saugo odą nuo žalingo aplinkos poveikio, drėkina, lygina raukšles epidermio sluoksnyje bei suteikia elastingumo.
Kosmetikos priemonių kūrėjų jis yra vertinamas kaip galintis sulėtinti odos senėjimą, mažinti uždegimų sukeliamų ligų riziką, padedantis ir nuo spuogų, beriančių odą paauglystės tarpsnyje.

Odos tipai ir problemos

Tinka visų tipų odai.

Kaip antioksidantas ir aktyvus komponentas

  • Kremuose, serumuose prieš senėjimą;
  • Kremuose po deginimosi saulėje;
  • Sausos ir dehidratuotos odos priežiūros priemonėse

Kaip antioksidantas

  • Balzamuose;
  • Visuose oksidacijai jautriuose aliejuose;

Cheminės savybės

  • Dozavimas: 0,02%-0,05% (bendro gaminio kiekio);
  • Tirpus aliejuje
  • Netirpus vandenyje
  • Į 1ml telpa ~32 lašai

Gamyboje

Dozavimas

Į 50 gramų gaminio lašinkite 1 lašą vit. E, kad jo poveikis būtų kaip antioksidanto

Dedame į bet kuriuos gaminius, kurių sudėtyje yra aliejaus

Paruoštą emulsiją, gelį, losjoną ar šveitiklį praturtinkite AHA rūgštimis, sulašindami norimą kiekį į jau atvėsintą gaminį ir sudėkite į norimą tarą.

  • Jei norite antioksidacinio poveikio, į 50 g. gaminio pakaks įlašinti 1 lašą.
  • Jei norite, kad veiktų kaip antioksidantas ir aktyvusis komponentas senatvės požymių atitolinimui – lašinkite apie 3-4 lašus į 50 g. gaminio.

Informacija yra pažintinio pobūdžio. Dėl gydomųjų savybių reikia pasikonsultuoti su specialistais.