Provitaminas B5
Produkto kodas: KI11. Kategorijų: . Žymų: , .

Provitaminas B5

Provitaminas B5 arba Pantenolis – aktyvusis komponentas, labai mėgstamas plaukų priežiūros priemonėse. Jo gražinantį ir stiprinantį poveikį pajus ne tik plaukai bet ir oda.

Pakuotės dydis:

10 ml

2.90€

Neturime

INCI:Panthenol (75%), Aqua.
Gamintojo šalis: Prancūzija.
Funkcija:aktyvusis komponentas, stiprinantis plaukus, raminantis odą.
Kokybė: Kosmetinis
Laikymo sąlygos: Sausoje, vėsioje, tamsioje vietoje.
Galiojimo laikas: 10/2017.

Odai

Gydo, švelnina drėkina, ramina paraudimus, niežėjimą, nudegusias vietas.

Plaukams

Stiprina, švelnina, palengvina šukavimą.

Odos tipai ir problemos

Tinka visų tipų odai. Taip pat probleminei, nudegusiai saulėje, intymiai higienai.

Naudokite gamindami kosmetiką…

  • Atkuriamuosiuose kremuose, losjonuose;
  • Losjonuose po skutimosi arba depiliacijų;
  • Rankų, ar suskirdusių padų kremams
  • Plaukų priemonėse, skirtose sustiprinti plaukus (serumai, kaukės, šampūnai).

Cheminės savybės

  • Dozavimas: 2%-5% (bendro gaminio kiekio);
  • Netirpus aliejuje
  • Tirpus vandenyje
  • Į 1ml telpa ~26 lašai

Gamyboje

Praturtiname turimas kosmetikos priemones

Provitaminu B5 galite praturtinti jau turimą kosmetiką (kremus, šampūnus, gelius):
Gaminį sudėkite į indą, įlašinkite norimą kiekį Pantenolio ir gerai išmaišę vėl supilkite į tarą

Dedame į bet kuriuos gaminius, kurių sudėtyje yra vandens

Paruoštą emulsiją, gelį, losjoną ar šveitiklį praturtinkite AHA rūgštimis, sulašindami norimą kiekį į jau atvėsintą gaminį ir sudėkite į norimą tarą.

į 50 gr. gaminio lašinkite nuo 23 (2%) iki 56 (5%) lašų.

Informacija yra pažintinio pobūdžio. Dėl gydomųjų savybių reikia pasikonsultuoti su specialistais.