Paskirtoji vieta
Produkto kodas: KI09. Kategorijų: . Žymų: , , .

Benzilo alkoholis

Sintetinis konservantas, leistas naudoti BIO kosmetikos, kurios sudėtyje yra vandens,  konservavimui.

Pakuotės dydis:

5 ml

3.80€

Neturime

INCI: Benzyl alcohol, Dehydroacetic acid, aqua.
Gamintojo šalis: Prancūzija
Sudėtis: Benzyl alcohol, Dehydroacetic acid, aqua.
Kilmė: Sintetinis. Leidžiamas naudoti BIO produktuose.
Funkcija: Kosmetikos gaminių, turinčių sudėtyje vandens, konservavimas. Veikia platų spektrą grybelinių, mikrobinių ir bakterinių kultūrų.
Geriausias iki: 12/2016.
Laikymo sąlygos: Laikyti tamsioje ir vėsioje vietoje. Po panaudojimo gerai užsukti.

Tinka

  • Emulsijų konservavimui (kremai, pieneliai)
  • Higienos produktų konservavimui (Šampūnai, dušo želė, veido valymo priemonės).
  • Gelinių losjonų, vandens pagrindu, konservavimui

Perspėjimai

Saugoti nuo vaikų.
Nenuryti, saugokitės, kad nepatektų į akis.
Naudokite rekomenduojamomis dozėmis.
Atlikite toleravimo testą prieš naudojant. Patepkite vidinę alkūnės dalį ir stebėkite reakciją 48 val.

Cheminės savybės

  • Dozavimas: 0.6%-1%;
  • Netirpus aliejuje
  • Tirpus vandenyje

Suderinamumas su kitais aktyviaisiais komponentais

Geriausias aktyvumas pagamintoje kosmetikoje su PH ≤ 7.
Puikiai dera su visais emulsikliais ir gumomis.
Grynas negali liestis su PET plastiku. Jei tinkamai ištirpintas galutiniame gaminyje, galima dėti į plastikinę pakuotę.

Dozavimo gairės

  • 0.6% sudarys apie 6 lašus (30 ml gaminio), 10 lašų(50 ml gaminio), 19 lašų (100 ml gaminio)
  • 1% sudarys apie 10 lašų (30 ml gaminio), 16 lašų(50 ml gaminio), 32 lašai (100 ml gaminio)

Kaip naudoti

Įlašinkite konservantą pagal pateiktas rekomendacines gaires į jau atvėsintą kosmetikos gaminį.

Informacija yra pažintinio pobūdžio. Dėl gydomųjų savybių reikia pasikonsultuoti su specialistais.