agurkas
Produkto kodas: KI14/10. Kategorijų: . Žymų: , .

Agurkų ekstraktas (glicerininis)

Agurkų ekstraktas, išgautas ekologiškame ūkyje užaugintų agurkų vaisius maceruojant glicerino ir vandens mišinyje. Drėkina ir palieka švaros pojūtį ant odos. Ramina sudirgusią odą.

Pakuotės dydis:

10 ml

1.72€

Neturime

INCI: Cucumis sativus fruit extract.
Sudėtis: Vanduo, augalinis glicerinas, Agurkų ekstraktas *, sodos benzoatas, kalio sorbatas (konservantai autorizuoti Ecocert), Citrinų rūgštis (natūralus PH reguliatorius).
Gamintojo šalis: Prancūzija.
Funkcija: Drėkinti, švarinti ir raminti odai.
Kokybė: 99,3% augalinės kilmės; 99,2% iš organinių ūkių.
Laikymo sąlygos: Sausoje, vėsioje, tamsioje vietoje.
Galiojimo laikas: 06/2017.

Odai

  • Gaivina ir drėkina odą.
  • Šviesina ir lygina odos toną. Oda atrodo sveika ir graži.
  • Regeneruoja ir švarina.
  • Suteikia konforto jausmą sausai, niežtinčiai odai

Odos tipai ir problemos

Dehidratuota, mišri, riebi, pavargusi, nudegusi saulėje, brandi oda.

Naudokite gamindami kosmetiką…

  • Gaivinančius gelius ir šveitiklius;
  • paakių kremus;
  • Veido kaukes.

Cheminės savybės

  • Dozavimas: 5%-50% (bendro gaminio kiekio);
  • Netirpus aliejuje
  • Tirpus vandenyje
  • Į 1ml telpa ~18 lašų

Gamyboje

Praturtiname turimas kosmetikos priemones

Agurkų ekstraktu galite praturtinti jau turimą kosmetiką (kremus, gelius, šveitiklius):
Gaminį sudėkite į indą, įlašinkite 5% ekstrakto ir gerai išmaišę vėl supilkite į tarą

Dedame į bet kuriuos gaminius, kurių sudėtyje yra vandens

Sulašinkite norimą kiekį ekstrakto (iki 5%) į jau atvėsintą gaminį ir sudėkite į norimą tarą.

Emulsijose keičiame 30% vandens kiekio agurkų ekstraktu

Galime pakeisti iki 30% vandens kiekio emulsijoje agurkų ekstraktu.

Pavyzdžiui:
* Agurkų ekstraktas 15g;
* Emulsinis vaškas (Olivem 1000 arba kviečių) 4g;
* Augalinis aliejus 15g;
* Konservantas 0,3 g (maždaug 5-6 lašai);
* Dist. vanduo/hidrolatas 15,7g

Atidarius geriau laikyti šaldytuve ir sunaudoti per 6 mėnesius.

Informacija yra pažintinio pobūdžio. Dėl gydomųjų savybių reikia pasikonsultuoti su specialistais.